Nyckelpersoner

Serviceanda och engagemang genom våra nyckelpersoner

 

Håkan Klarin

VD

I en liten organisation krävs tätt samarbete och en närhet till verksamheten. Rollen som VD blir därför varierande och utmanande och mer som en mentor och ledstjärna. Ser till att alla jobbar åt samma håll, med samma inlevelse och passion, men också hitta nya marknader, lösningar och se till att våra system och produkter även kommer fungera framåt i tiden.

 

Jörgen Wennman

Teknisk Chef

Kanske den viktigaste rollen i vårt företag. Ser till att vår teknik fungerar som den ska och implementera nya funktioner som våra användare behöver i sin utveckling. Samtidigt i ett litet bolag kunna möta kunder och hjälpa till att utveckla företaget i en hållbar riktning. 

Mats-Olov Edström

Larmtråds expert / SA

En av våra riktigt kompetenta medarbetare och delägare som varit med från tidernas begynnelse att utveckla metoder att mät analysera och hitta fel på larmtrådsanläggningar.

Kurs hos Mats-Olov säkerställer en bred bra grund att stå på när ni vill utvecklas och bli en bra mättekniker.

Elias Waldhe

Systemutvecklare

En till av våra riktigt kompetenta medarbetare som varit med många år i både Stateview och PG Monitoring System AB som utvecklare av vår mjukvaror och webbgränssnitt.

Elias ser till att våra system är och förblir driftsäkra och har alla nödvändiga funktioner samt att vi hanterar all data på ett korrekt sätt.

 

Michael Talén

Tekniker  +46 (0)70 850 82 07

Vår ambitiösa och duktiga tekniker som ser till att tekniken fungerar i fält och gör allt från att montera nya moduler till inmätning av larmfel, fukt och läckor. Michael har Stockholm som primära arbetsområde. Hängiven och noggrann med en mångsidig verktygslåda löser han de flesta uppgifter.

Sebastian Wincent

Tekniker  +46 (0)70 648 20 87

Vår innetekniker som är kuggen i kontoret. Sebastian fixar programmering av nya moduler, ser till att en trasig modul får rätt behandling och supportar våra kunder. 

Sebastian håller koll på systemen och är oftast tillgänglig om man har frågor och funderingar om våra system eller produkter.

Patrik Nygren

Tekniker +46 (0)70 648 20 63

Vår nya supporttekniker som är er tillgång vid både installation och felsökning. Patrik supportar våra kunder både per telefon och på plats om det behövs.