Blogginlägg 

02.09.2021

Förändringens tid hos PG Monitoring System AB

Tre här unga grabbar på fjärrvärmemässan i Älvsjö, året var 2005 och vi var redan på väg att etablera ett koncept med god service, hårt arbete och ivrigt utvecklande. Mycket vatten har runnit under broarna och visioner har blivit verklighet, produkter har fått vingar samt våra ambitioner har skapat något bra, välkänt och faktiskt omtyckt i många länder.

Under pandemin har en ny plan vuxit och realiserats med den förändringen att vi numera står på egna ben och gänget ovan har startat en ny era i historien om larm och läcksökning. Mittel har sålt sina andelar till oss tre och vi kommer nu bygga mer solida och kompletta lösningar för våra kunder att använda i sin kamp mot att hitta fel i sitt distributionsnät.

Vi tar i och med affären över alla anställda från Stateview AB till PG Monitoring System AB som växer till 8 fast anställda.

Vi kommer kunna erbjuda en helt annan service i Sverige med detta drag. Behöver ni hjälp kan vi snabbt vara på plats och reda ut larmtrådar, montera moduler eller stötta den tidskrävande dagliga översynen av nätet.